Dags att uppdatera skidkläderna

Skidsäsongen är här

November månad och vintern är nu ett faktum, temperaturen sjunker och dagarna blir kortare och mörkare. Mycket av det vi älskar att göra när dagarna är varmare är numera inte lika självklart – som att bada eller ha picknick i närmaste park. Visst begränsar vintern oss i vissa avseenden gällande vilka aktiviteter som är lämpliga eller trevliga att utföra, men faktum är att vintern även möjliggör för en hel del andra aktiviteter. Att åka skidor är definitivt den populäraste av dessa aktiviteter, och med tanke på hur mysigt det är att åka skidor så är det rätt självklart. Soliga dagar i skidbacken och långa kvällar på Afterskin, fikapauser med varm choklad och våfflor, härlig träning och avslappning – ni hör ju själva! Skidsemester är dessutom en perfekt tid att umgås med våra nära och kära, oavsett om du hyr en skidstuga med hela släkten eller om du sticker iväg med ett par polare. 

Snygga och praktiska skidkläder

När man åker skidor måste man vara varmt klädd, det är ingen fråga om saken om man vill ha en trevlig upplevelse. Skidkläderna ska även vara praktiska och bekväma, likväl funka bra att röra sig i. Många associerar därför skidkläder med fula täckbyxor och pösiga jackor, helst inget man vill visa upp sig i. Faktum är dock att det finns skidkläder som är både praktiska och bekväma, och fortfarande snygga! Klädmärket SeaLife har ett brett utbud av sådana skidkläder, dessutom till rimliga priser! Under kategorin skidkläder erbjuder SeaLife skidkläder till dam och herr från väletablerade märken som tillverkar kläder av bra kvalité. 

 

Vinterns snyggaste skidbyxor

Ett par rejäla och värmande skidbyxor är ett måste när man ska åka skidor, och även här har SeaLife ett brett utbud till både dam och herr. Ett par klassiska svarta skidbyxor är alltid ett säkert kort, och går att matcha till det mesta. Ett par vita skidbyxor är däremot ett mer vågat kort, men minst lika fashionabelt – och trendigare än någonsin i år. Känner du dig riktigt vågad kan du testa på ett par orangea skidbyxor